21 september 2006

Ett snällt spel

Nästan alla jag känner tycker om att spela elaka spel där man ska skjuta folk, hugga ihjäl folk eller stjäla saker av folk. Det är lite elakt tycker jag! Därför skulle jag vilja slå ett slag för The Sims 2: ett snällt spel! Det är ett spel där man ska skura toaletten, diska, betala räkningar, rensa ogräs, bädda sängen och alla andra sådana där saker som man egentligen borde göra på riktigt.

En bra sak är att till skillnad från de flesta andra spel så går inte uppdragen ut på att man ska döda 77 monster eller samla 15 vargtänder. Här har gubbarna önskemål i stil med att äta varma mackor, köpa en soffa, bli smala, lära ungarna prata, träffa nya människor, festa eller ha sex. Ibland vill de ha sex offentligt, ibland med en massa olika personer och ibland med någon annan än sin partner. Det är ett ganska gulligt spel. Dessutom kan man göra gubbar som liknar sina vänner, och så kan man ha sex med dem! Perfekt för alla tjejer som funderat över hur eventuella barn tillsammans med XXX skulle se ut liksom... Det jobbiga är att ibland kräks de bara hela tiden när de är gravida, och då är man tvungen att städa badrummet ännu mer. Och det tycker de inte är så roligt!

Bäbisarna är dessutom ganska gnälliga. De blir hungriga mitt i natten, skriker och väcker hela huset, kräks på en när man försöker leka med dem genom att hissa upp dem i luften, luktar illa och är i allmänhet ganska tråkiga. När de har vuxit upp till småbarn som kryper runt på golvet är de däremot hur söta som helst :D Då kan de leka med saker, plaska i toaletten så att det skvätter vatten på hela golvet (som någon annan måste städa upp sen...) följa efter folk eller tjuväta choklad. Asgulligt! Och till skillnad från första Simsspelet så åldras gubbarna hela tiden, och till slut blir de gamla och dör. Så tröttnar man inte lika snabbt :)

Det enda som är tråkigt är att min dator inte är tillräckligt bra för att spelet ska fungera ordentligt! :/

1 kommentar:

palmen sa...

har ju sagt att du får komma o spela när som helst :P