13 augusti 2006

kotte&Nina - Rescue rangers

Idag har jag och kotte räddat en massa nördar! Vi är på NärCon, och här finns det ett LAN. Asmånga killar som sitter med sina datorer i en gympasal på tredje våningen, mitt i sommaren. Fatta hur varmt det blir! Efter ett dygn fanns det verkligen ingen luft och ingen kyla kvar i rummet... När man kom upp för trappan var det som att gå in i en vägg, så äckligt var det!

Tidigare idag när vi kom upp stod de och försökte öppna fönstrena... Det är sådana där typiska gympasalfönster som sitter jättehögt upp, men där handtagen som man öppnar med sitter längre ner. "Det går inte!" och så var de asförvånade över att det inte funkade. Så kollade vi på fönstret och såg direkt att det var igenskruvat! Och nördarna vågade inte skruva upp det för Samuel sa att man inte fick det... Men jag och kotte sa att vi är så söta att ingen vågar skälla på oss, och att vi skulle fixa fönstrena ändå!

Ett fönster var inte igenskruvat, men det behövde man en stege för att komma upp till, för ribbstolarna nedanför var övertäckta med speglar. Som tur var hittade vi en stege som vi tog dit, så vi kunde öppna det! Sedan hittade vi en skruvmejsel som vi kunde öppna alla andra fönster med också. Det gick inte att öppna dem så mycket, men det blev lite bättre i alla fall...

Och det var tur, för annars hade alla nördarna dött av syrebrist!

Inga kommentarer: