16 augusti 2006

Bzz...

Idag hände det någonting askonstigt! Mitt rum har blivit helt invaderat av getingar... De surrar runt och krockar och bränner sig på lampan, kryper på datorskärmen, klättrar på mig och är allmänt irriterande. Hela mitt golv är fullt av döda getingar och det är jätteäckligt!

Jag var lite lurig och ställde ett stort saftglas precis nedanför skrivbordslampan. Fun Light jordgubb med strösocker i! Så nu krockar de med den, bränner sig och ramlar rakt ner och drunknar! Hah! Det som är lite jobbigt är att de inte dör på en gång, utan de försöker klättra upp hela tiden. Så jag är tvungen att sitta och peta ner dem när de kommer för nära kanten.

Några andra mosar jag med en tidning när de kryper på golvet; det är lättare än att försöka slå dem när de sitter på olika konstiga ställen.

Det är verkligen helt bisarrt! Det brukar vara en eller två getingar här inne på kvällen... Men nu har jag mosat tre, dränkt åtta och jag ser fortfarande minst fyra som sitter på gardinen och taklampan. Sen hör jag väldigt mycket surr och knackande ljud från plastpåsen jag har datorprylar i, så det är säkert en där i också. Och antagligen några som sover på andra konstiga ställen... Hoppas att de inte håller på att bygga bo här inne!

1 kommentar:

Stan64 sa...

Väldigt jobbigt. Hade själv getingproblem innan jag flyttade nu i sommar. Första gången jag märkt av getingar de 10 år jag bott där. Kom flera stycken på rummet varje kväll.. =O