25 mars 2006

Mjölk för folkbildningen!


Det här är en bild som någon Jojo har ritat och som syns på Arlas mjölkpaket nu i mars. Det är en bild som man blir oerhört glad av att se, därför har jag den nu som skrivbordsbakgrund på datorn. Jag tycker att leoparden på den nedre grenen är så sjukt söt :D En otroligt stilren bild med nästan barnslig charm. Precis sådär föreställer jag mig ett tigerträd, men med tigrar istället för leoparder. Och med en fågel som ser ut som min avatar här ovan.

Jag konstaterade idag att mjölkpaket måste vara ett av våra mest underskattade medier. Jag menar ... Hur många brukar inte sitta och läsa på mjölkpaket när de äter frukost? I stort sett alla har ju mjölk hemma, i större eller mindre mängd, och eftersom det är en färskvara så köper folk nya paket varje vecka ... Det är så bra att Arla tar vara på detta genom att upplysa oss om de olika sorters djur som finns i Afrika! :D

1 kommentar:

Ozeloten sa...

Katt :) *spinner*

mm... ett utmärkt ställe att anonsera på, tyvärr så är det ofta en hel del faktafel och exepel på dåligt språkbruk där i nuläget. Men om dem på Arla började lägga ned mer tid på baksidorna skulle det kunna bli stort :)